Ένα νέο κατάστημα Gevorest άνοιξε στη Λευκωσία! - Gevorest
22534
post-template-default,single,single-post,postid-22534,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Ένα νέο κατάστημα Gevorest άνοιξε στη Λευκωσία!

Ένα νέο κατάστημα Gevorest άνοιξε στη Λευκωσία!

Η εταιρεία Gevorest, πιστή στο όραμά της για διαρκή εξέλιξη και άριστη εξυπηρέτηση, άνοιξε τις πόρτες ενός ακόμη Κέντρου Ύπνου, αυτή τη φορά στη Λευκωσία, στο Mall of Cyprus.

Από τις αρχές Δεκεμβρίου 2023, η νέα προσθήκη στις ήδη εντυπωσιακές επιλογές εμπορικών καταστημάτων του Mall of Cyprus είναι γεγονός. Το νέο Κέντρο Ύπνου Gevorest στεγάζεται στον πρώτο όροφο του δημοφιλούς προορισμού, και οι ειδικοί του ύπνου περιμένουν να σας συμβουλέψουν ώστε να βρείτε τις ιδανικές  λύσεις για εσάς και την οικογένειά σας, μέσα από την πλήρη γκάμα των προϊόντων Gevorest.

Η Gevorest είναι γνωστή για την απαράμιλλη ποιότητα και τις καλαίσθητες λύσεις της: στρώματα, βάσεις και κεφαλαριές, λευκά είδη, μαξιλάρια, προστατευτικά στρώματος και μαξιλαριού, και πληθώρα άλλων προϊόντων ύπνου. Επιπλέον, μια μικρή έκπληξη περιμένει τους πελάτες της Gevorest, αφού το νέο Κέντρο Ύπνου είναι αναβαθμισμένο και… ευχάριστα διαφορετικό από τα υπόλοιπα, προσφέροντας, βέβαια, την ίδια υψηλή ποιότητα προϊόντων και εξυπηρέτησης, σε ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της Κύπρου.

Η Gevorest απαριθμεί πλέον 15 καταστήματα παγκύπρια και υπηρετεί την ανώτερη εμπειρία ύπνου αδιάκοπα από το 1967. Στα Κέντρα Ύπνου της διατίθενται ολοκληρωμένες συλλογές προϊόντων ύπνου, για τα οποία οι άνθρωποι της Gevorest επιλέγουν τις καλύτερες πρώτες ύλες, μετά από πολλές έρευνες και αμέτρητες δοκιμές. Τα πάντα σχεδιάζονται με σεβασμό και στόχο να προσφέρουν στον καταναλωτή τον καλύτερο δυνατό ύπνο. Συμβουλή τους, μην επιλέγετε τα προϊόντα ύπνου χωρίς σχολαστική δοκιμή!

Επισκεφθείτε το νέο κατάστημα της Gevorest στο Mall of Cyprus σύντομα, για να ανακαλύψετε πώς μπορείτε να απολαμβάνετε ποιοτικό ύπνο, κάθε βράδυ!