Ιs your pillow Innocent? - Gevorest
19573
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19573,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Ιs your pillow Innocent?

Ο ξεκούραστος και ικανοποιητικός ύπνος εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, αλλά δεν πρόκειται να βρεθείτε εύκολα στην αγκαλιά του Μορφέα αν το κεφάλι σας δεν αναπαύεται στο σωστό μαξιλάρι Innocent.

 

Στη Gevorest πιστεύουμε πως ποτέ δεν θα βρείτε το σωστό για σας,
αν πρώτα δεν το δοκιμάσετε σχολαστικά, φυσικά με τη βοήθεια των Συμβούλων Ύπνου της Gevorest!

 

Στα Κέντρα Ύπνου μας θα βρείτε πολλούς και διαφορετικούς τύπους μαξιλαριών Innocent για να επιλέξετε το κατάλληλο για εσάς. Άλλωστε, μοναδικός μας στόχος είναι να διασφαλίσουμε ότι απολαμβάνετε τον τέλειο ύπνο. Γι’ αυτό και στη Gevorest διαρκώς επενδύουμε στην υγεία και την ευεξία σας, κάνοντας την ξεκούρασή σας πρώτη μας προτεραιότητα.

Προστασία του μαξιλαριού και της υγείας

Η χρήση προστατευτικού καλύμματος για το μαξιλάρι θεωρείται απαραίτητη. Προστατεύει από διάφορες εκκρίσεις όπως ο ιδρώτας ή το σάλιο και ταυτόχρονα διατηρεί το μαξιλάρι καθαρό χωρίς να χρειάζεται συχνό πλύσιμο.

Κριτήρια επιλογής κατάλληλου μαξιλαριού

  1. Η στάση ύπνου που συνήθως κοιμάστε
  2. Ο σωματότυπος σας – δηλαδή η απόσταση των ώμων από τον αυχένα
  3. Η μαλακότητα του στρώματος που έχετε

Πότε πρέπει να αλλάξω το μαξιλάρι μου;

  1. Κατά την αγορά καινούριου στρώματος. Ανάλογα με την μαλακότητα του καινούριου στρώματος και τη στάση ύπνου που παίρνουμε συνήθως για να κοιμηθούμε, αλλάζει και η απόσταση ανάμεσα στους ώμους και του αυχένα. Ιδανικά, με τη αγορά ενός καινούριου στρώματος, επιλέγουμε και το κατάλληλο μαξιλάρι, πάντα μετά από τη σχολαστική δοκιμή του.
  2. Όταν αισθανθούμε πόνο στον αυχένα, πονοκέφαλο ή μούδιασμα στα χέρια. Συχνά αντιμετωπίζουμε προβλήματα υγείας με δυσάρεστες συνέπειες για την καθημερινή προσωπική και επαγγελματική ζωή μας. Ένα ακατάλληλο μαξιλάρι μπορεί να επιδεινώσει ή ακόμα και να δημιουργήσει τα πιο πάνω.
  3. Όταν δεν μας ξεκουράζει πια. Με την πάροδο του χρόνου και της καθημερινής χρήσης, δημιουργείται αλλοίωση των υλικών του μαξιλαριού, με αποτέλεσμα να διακόπτεται ο ύπνος μας κατά τη διάρκεια της νύχτας.
  4. Έχει λερωθεί. Κατά τη διάρκεια της νύχτας ιδρώνουμε πολύ και αυτός ο ιδρώτας μεταφέρεται στο μαξιλάρι, με αποτέλεσμα να κιτρινίσει.
  5. Εάν το συστήσει ο γιατρός σας. Η Γαστροοισοφαγική Παλιδρόμιση είναι πάθηση που ταλαιπωρεί μεγάλο αριθμό ατόμων, κυρίως ηλικιωμενους, άτομα υπέρβαρα, γυναίκες κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης, αλλά και νεαρά άτομα καθώς και παιδιά. Το Innocent Breath, ένα από τα Innocent μαξιλάρια μας, είναι ένα τριγωνικό μαξιλάρι, κατασκευασμένο έτσι ώστε να εμποδίζει την επικοινωνία των οξέων του στομαχιού με τον οισοφάγο.

 

Tα μαξιλάρια επιμολύνονται από μύκητες. Οι μύκητες, που επιβιώνουν στα μαξιλάρια τρέφονται από τα απορρίμματα ζωυφίων που ζουν στη σκόνη, και από ξεφυλλίσματα του ανθρώπινου δέρματος. Με αυτά λοιπόν μοιραζόμαστε κάθε βράδυ το μαξιλάρι μας, γι’αυτό και συστήνουμε την αλλαγή μαξιλαριού κάθε δύο με τρία χρόνια το αργότερο.

 

Δεν υποτιμούμε αυτή την οικεία σχέση που όλοι έχουμε με το μαξιλάρι μας – εξομολογούμαστε σ’ αυτό, κλαίμε πάνω του, το αγκαλιάζουμε. Είναι σημαντικό όμως να γνωρίζουμε πότε πρέπει να το αλλάζουμε και είναι επίσης σημαντικό όταν το αλλάξουμε, να παίρνουμε αυτό που είναι κατάλληλο για τον καθένα μας, δοκιμάζοντάς το σχολαστικά.