19ζ7 - Gevorest
16590
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16590,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Ο «Θαυμασιος Κοσμος των Αριθμων»!

Τα πάντα γύρω μας εκφράζονται σε αριθμούς: τα σχήματα, οι ποσότητες, τα ύψη, τα βάρη, τα βάθη, τα πλάτη, οι όγκοι, οι αποστάσεις, οι αξίες και ένα σωρό άλλοι αριθμοί που περιγράφουν πολλές και διάφορες σχέσεις ανάμεσα στους ανθρώπους και το περιβάλλον που ζουν.

Γιατί όμως να «Ονομάσεις» ένα στρώμα σου 19ζ7;

Το 1: Αρχικά, το 1967 είναι το έτος ίδρυσης της Gevorest.
Το 1967 κατασκευάσαμε το πρώτο μας στρώμα. Δηλαδή, κάποιοι «Πρωτοπόροι Συνάδελφοι» μας τότε ονειρεύτηκαν, φαντάστηκαν, σχεδίασαν, δοκίμασαν, έσμιξαν τα υλικά με την ανθρώπινη προσπάθεια και με δημιουργικότητα και κόπο, και το αποτέλεσμα φτάνει μέχρι τις μέρες μας. Η Gevorest «Πρωτοπορεί» στην Κυπριακή Υπνοβιομηχανία από τότε!
Σήμερα, η Gevorest πάλι δημιουργεί το πρώτο Υπνοσύνολο με όλη την ευθύνη που κουβαλά μαζί της για τόσα χρόνια!
Δηλαδή το 1 είναι η πρωτιά!

 

Το 9:Το 9 είναι το «Τεχνικό Μέρος» και αντιπροσωπεύει τα 8 Επίπεδα Άνεσης & Στήριξης του19ζ7, συν 1 επίπεδο ατομικότητας στην αίσθηση. Δηλαδή το 9 είναι τα Τεχνικά στοιχεία του στρώματος!

To Z: Το 6ο γράμμα του αλφαβήτου. Ο ύπνος προσφέρει: ζωή, ζωντάνια, ζωηράδα, αναζωογόνηση. Ενέργεια σημαίνει: κάνω, δημιουργώ, κινούμαι, νιώθω, εργάζομαι, σκέφτομαι, προχωρώ, παίζω, πονώ, μεταδίδω, αγχώνω, μεταφέρω, εφευρίσκω, ταλαιπωρώ, βοηθώ, αμφισβητώ, αναλαμβάνω, αναπνέω, ανακατώνω, εκπαιδεύω, ενθαρρύνω, προωθώ, ανταγωνίζομαι, δεσμεύω, αντιλαμβάνομαι, αντιμιλώ, εμπνέω, αξιολογώ, πολεμώ, ευθύνομαι, φωνάζω, γεμίζω, προπονώ, γνωρίζω, δοκιμάζω, αρπάζω, αισθάνομαι, μαθαίνω, πιέζω, ελευθερώνω, πειραματίζομαι, τραβώ, προχωρώ, ενθουσιάζω, γελώ, διασκεδάζω… με μια λέξη … ζω!

 

Το 7: Τα 7 στοιχεία: Σύγκρισης. Η Αισθητική, η Εμφάνιση, Η Λεπτομέρεια, Η Αρχιτεκτονική, Η Επιστήμη, Η Διαφοροποίηση, Η Gevorest

Σύστημα Ύπνου

To 19z7 δεν είναι απλά ένα στρώμα.

Είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα Ύπνου που απαρτίζεται από την βάση, το στρώμα, το επίστρωμα αλλά και το μαξιλάρι.
Τα διπλά ανεξάρτητα ελατήρια της βάσης όταν συντονιστούν με τα διπλά ανεξάρτητα ελατήρια του στρώματος σε συνδυασμό με το επίστρωμα και το κατάλληλο μαξιλάρι επιτυγχάνουν
μεγαλύτερη απορρόφηση, εξασθένιση και τελικά μηδενισμό όλων των πιέσεων στο σώμα μας προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία Ύπνου.

Συνοπτικά έχουμε: Το 1ο Υπνοσύνολο – με 9 τεχνικά Πλεονεκτήματα – που προσφέρει την ενέργεια της Ζωής – σε 7 στοιχεία Σύγκρισης. 19ζ7!!!

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

ΜΕΓΕΘΗ
  • 92 x 192 x 67 cm
  • 107 x 192 x 67 cm
  • 137 x 192 x 67 cm
  • 153 x 192 x 67 cm
  • 160 x 200 x 67 cm
  • 180 x 200 x 67 cm

Πέραν των πιο πάνω μεγεθών, μπορούν να κατασκευαστούν και μεγέθη κατά παραγγελία.

Ελατήρια

Ανεξάρτητα ελατήρια που στηρίζουν ιδανικά και στοχευμένα το σώμα σε κάθε σημείο του σώματος  διασφαλίζοντάς μας ενισχυμένη ανατομική και ορθοπεδική στήριξη. Η κατασκευή τους τα κάνει ιδανικά για ζευγάρια λόγω  μειωμένης μεταφοράς και αίσθησης κίνησης από ένα σημείο του στρώματος σε άλλο.

Διαθεσιμότητα χρώματος border

Επιλογές από 7 χρωματιστούς ρόμβους και 3 μονόχρωμα σχέδια

Ύφασμα επιφάνειας Ύπνου

Οργανικό βαμβακερό πλεκτό ύφασμα με την ιδιότητα να ενισχύει την τελική αίσθηση απαλότητας που δίνει το στρώμα. Εμποτισμένο με Αλόη Βέρα και φυσικά έλαια που αποτρέπουν την ανάπτυξη μικροβίων και μικροοργανισμών.

Cooling - Επίστρωμα

Cooling Αφρός μνήμης με δομή ανοιχτών κυττάρων αλλά και κατάλληλα διαμορφωμένος για τις κλιματολογικές συνθήκες της Κύπρου. Προσαρμόζεται στις καμπύλες του σώματος, μειώνει τις πιέσεις και αυξάνει την άνεση χωρίς να προκαλέι θερμότητα.

Περιμετρική ενίσχυση

Περιμετρική ενίσχυση με σφογγάρι. Συμβάλλει στην αντοχή του στρώματος καθώς και στο να κρατά το σώμα μας σταθερό και άνετο μέχρι και την άκρη του στρώματος απολαμβάνοντας έτσι όλα τα υλικά μέχρι την άκρη.

Αφρώδες υλικό υψηλής επαναφοράς με 5 ζώνες

Αφρώδες υλικό υψηλής επαναφοράς με 5 ζώνες που συνεισφέρουν στην ανατομικότητα του στρώματος. Σε συνδιασμό με τη δομή ανοιχτών κυττάρων επιτρέπει το ελεύθερο πέρασμα του αέρα και τη γρήγορη απομάκρυνση της θερμότητας και της υγρασίας

Άνεση και στήριξη

Σε συνδυασμό με τα διπλά ανεξάρτητα ελατήρια του Στρώματος μεγιστοποιούν την Άνεση αλλά και τη Στήριξη

Μαλακότητες
  • Μαλακό – Μέτριο
  • Μέτριο – Σκληρό
Eνιαία επίπεδη επιφάνεια

Συμπεριλαμβάνεται βάση ενιαίας επίπεδης επιφάνειας με διπλά ανεξάρτητα ελατήρια επιτυχάνοντας μεγαλύτερη απορρόφηση, εξασθένιση και τελικά μηδενισμός όλων των πιέσεων στο σώμας μας

Λάτεξ

Αφρώδες υλικό τύπου Λάτεξ υψηλής επαναφοράς που συνεισφέρει αισθητά στην ανατομικότητα του στρώματος. Λόγω του εξαιρετικού εξαερισμού του, επιτρέπει το ελεύθερο πέρασμα του αέρα και τη γρήγορη απομάκρυνση της θερμότητας και της υγρασίας