Ανώτερη εμπειρία Ύπνου από το 1967 - Gevorest
16571
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16571,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Η Gevorest υπηρετεί την Ανώτερη Εμπειρία Ύπνου από το 1967

Το όνομα της Gevorest είναι συνώνυμο με την «Ποιότητα», με συνεπή εστίαση στην βασική δραστηριότητά μας η οποία είναι τα στρώματα και τα συναφή προϊόντα Ύπνου. Το τρίπτυχο της διαδικασίας μας αποτελείται από την παραγωγή ποιοτικών προιόντων Ύπνου, την εξαιρετική εξυπηρέτηση προς τους πελάτες μας και τη διάχυση της γνώσης μας. Το Ιδανικό Περιβάλλον Ύπνου είναι απαραίτητο για καλύτερη εμπειρία Ύπνου, η οποία οδηγεί σε μια πιο υγιή και χαρούμενη ζωή.

Πιστεύουμε πως η κατάλληλη ενημέρωση είναι βασικό συστατικό της σχέσης μας μαζί σας: γι’ αυτό συνεχώς επενδύουμε στην Υπνοπαιδεία, ως απαραίτητη και διαχρονκή δραστηριότητα της Gevorest. 

Θεωρούμε πως όλοι έχουν δικαίωμα στην ανώτερη εμπειρία Ύπνου. Έτσι, καλύπτουμε γεωγραφικά όλη την Κύπρο με 14 καταστήματα αλλά και με οργανωμένο δίκτυο πωλήσεων τόσο στον τομέα του επίπλου αλλά και στην τουριστική βιομηχανία.

 

  • Η φιλοσοφία της μάρκας μας

    Το όνομα της Gevorest είναι συνώνυμο με την ποιότητα. Εκτιμούμε τον ύπνο ως υπέρτατο αγαθό και ως τρόπο ζωής, ο οποίος οδηγεί σε μια πιο υγιή, χαρούμενη και ποιοτική εμπειρία.

  • Οι Εταιρικές μας Αρχές

    Η πολυετή παραγωγή ποιοτικών στρωμάτων και συναφών προϊόντων ύπνου, μας έχει εξοπλίσει με τη γνώση και εμπειρία της προσφοράς δοκιμασμένων και αξιόπιστων λύσεων για να απολαμβάνετε την εμπειρία ύπνου όπως εσείς θέλετε.

  • Η στρατηγική μας

    Η αγάπη μας για την ανώτερη εμπειρία Ύπνου και η τεχνογνωσία μας σχετικά με την επιστήμη του ύπνου έχει διαμορφώσει τη στρατηγική μας, η οποία περιλαμβάνει τη διατήρηση της ποιότητας ως οριζόντια στρατηγική, τη συνεχή επιμόρφωση του κοινού και μια κοινωνικά ευαισθητοποιημένη στρατηγική εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.