Διάλεξε την... Πλευρά σου! - Gevorest
17710
post-template-default,single,single-post,postid-17710,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Διάλεξε την… Πλευρά σου!

Διάλεξε την… Πλευρά σου!

Μετά από πολλές έρευνες και πειράματα, καταφέραμε να σχεδιάσουμε στρώματα με διαφορετική αίσθηση στην κάθε πλευρά, ικανοποιώντας έτσι ζευγάρια με διαφορετικούς σωματότυπους, διαφορετικό δείκτη μάζας σώματος, καθώς και με διαφορετικές προτιμήσεις ως προς την αίσθηση και τη μαλακότητα, χωρίς συμβιβασμούς ως προς το επίπεδο άνεσης και στήριξης.

Τα στρώματα της Gevorest σας απαλλάσσουν από την ανάγκη για συμβιβασμό στο στρώμα μιας και το επίπεδο μαλακότητας μπορεί να καθοριστεί για την κάθε πλευρά του στρώματος ξεχωριστά!

Για να διαλέξεις…την πλευρά σου, έλα αυτό το Σ/Κ στο MY MALL LIMASSOL, 14 και 15 Απριλίου, από τις 11.00 μέχρι τις 18.00!
#GevorestCyprus #GevorestIndividualComfort

  

Ένα νέο ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΝΟΥ είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί στο Metropolis Mall, στη Λάρνακα!

 

Ελάτε στον ζεστό, όμορφο χώρο του νέου ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΠΝΟΥ της Gevorest και βρείτε λύσεις υψηλής ποιότητας για άνετο ύπνο και μοναδικές στιγμές ξεκούρασης. Οι ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΥΠΝΟΥ της Gevorest βρίσκονται εκεί, πανέτοιμοι να σας συμβουλεύσουν και να σας εξυπηρετήσουν, ώστε, με τα κατάλληλα προϊόντα Gevorest, να απολαμβάνετε την τέλεια εμπειρία ύπνου, κάθε βράδυ.