Στάδια και Φάσεις Ύπνου - Gevorest
17217
post-template-default,single,single-post,postid-17217,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Στάδια και Φάσεις Ύπνου

Στάδια και Φάσεις Ύπνου

Όταν κοιμόμαστε περνούμε από διάφορα Στάδια και Φάσεις Ύπνου που μπορούμε να βιώσουμε μόνο σε συνεχόμενο ύπνο. Αυτή η «Αρχιτεκτονική Ύπνου» ακολουθεί μια προκαθορισμένη σειρά από 2 Στάδια Ύπνου τα οποία ονομάζονται REM (Rapid Eye Μovement) και NREM (Non-Rapid Eye Movement) σε μια τυπική 8ωρη περίοδο.

Αυτά τα 2 Στάδια εναλλάσσονται κάθε 90 λεπτά! Και τα δύο είναι απαραίτητα για καλή ποιότητα ύπνου και το σωστό συνδυασμό για να σε βοηθήσουν να διατηρήσεις τη φυσική αρχιτεκτονική ύπνου και να έχεις ένα ξεκούραστο, απολαυστικό και αναζωογονητικό ύπνο.

[Ο χρόνος που ξοδεύεται σε κάθε στάδια διαφέρει με την ηλικία]. 

Ένα νέο ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΝΟΥ είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί στο Metropolis Mall, στη Λάρνακα!

 

Ελάτε στον ζεστό, όμορφο χώρο του νέου ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΠΝΟΥ της Gevorest και βρείτε λύσεις υψηλής ποιότητας για άνετο ύπνο και μοναδικές στιγμές ξεκούρασης. Οι ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΥΠΝΟΥ της Gevorest βρίσκονται εκεί, πανέτοιμοι να σας συμβουλεύσουν και να σας εξυπηρετήσουν, ώστε, με τα κατάλληλα προϊόντα Gevorest, να απολαμβάνετε την τέλεια εμπειρία ύπνου, κάθε βράδυ.