ΤΕΧΝΗ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ - Gevorest
16575
post-template-default,single,single-post,postid-16575,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

ΤΕΧΝΗ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ

ΤΕΧΝΗ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ

Ο χώρος που κοιμόμαστε πρέπει να είναι ελκυστικός και να τηρεί προϋποθέσεις που ηρεμούν το σώμα και το μυαλό σας. Ένας σκοτεινός, ήσυχος, άνετος και δροσερός χώρος είναι αυτός που θα φέρει την πλήρη ηρεμία.

Ένα υπνοδωμάτιο με κεφαλαριά συνήθως φαίνεται πιο επίσημο και με προηγμένη αισθητική, ανεξάρτητα από το σχέδιο το χρώμα και το μέγεθος της κεφαλαριάς. Η κεφαλαριά δεν είναι απαραίτητο να ταιριάζει χρωματικά με το υπόλοιπο δωμάτιο ή να είναι φτιαγμένη από παρόμοια υλικά άλλων επίπλων του δωματίου. Θα πρέπει σίγουρα να αναδεικνύει το δωμάτιο στο σύνολό του και να ταιριάζει στη γενικότερη διακοσμητική φιλοσοφία του χώρου. Χρησιμοποιείστε την κεφαλαριά ως ένα κεντρικό σημείο του δωματίου, το οποίο θα πρέπει να αντικατοπτρίζει το προσωπικό σας στυλ και δημιουργικότητα. Η κεφαλαριά βέβαια, αποτελεί κάτι περισσότερο από ένα στοιχείο διακόσμησης. Λειτουργεί ως βάση για τα μαξιλάρια σας, ενώ το μαλακό υλικό κατασκευής εσωτερικά δημιουργεί μία άνετη πλάτη καθίσματος. Λίγο διάβασμα πριν από τον Ύπνο καταπολεμά την αϋπνία. Για τους λάτρεις αυτής της συνήθειας, η κεφαλαριά μπορεί να σας στηρίζει την πλάτη, κάνοντας την αγαπημένη συνήθεια ακόμη πιο ευχάριστη. Επίσης, το μαλακό εσωτερικό, σε συνδυασμό με τις ελαφρώς στρογγυλεμένες γωνίες, καθιστούν τις κεφαλαριές της Gevorest  ασφαλείς και για τα παιδιά. Μία παραδοσιακή ξύλινη κεφαλαριά, επενδυμένη με δέρμα, καστόρι ή ύφασμα, επιτυγχάνει μέγιστη λειτουργικότητα ενώ ταυτόχρονα προσδίδει στυλ και υψηλή αισθητική στο υπνοδωμάτιο. Αλλάζοντας την κεφαλαριά σας αντί για όλο το χώρο, μπορείτε να έχετε ένα Νέο Look (πολύ οικονομικό) κάθε 2-3 χρόνια. Η επιλογή της κεφαλαριάς δίνει ταυτότητα στο χώρο όπου περνάμε τις  πιο σημαντικές στιγμές της ζωής μας και εκεί που φυσικά “γράφεται… η ιστορία” της οικογένειάς μας.