Περιπέτειες του Άη-Βασίλη - Gevorest
17456
post-template-default,single,single-post,postid-17456,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Περιπέτειες του Άη-Βασίλη

Περιπέτειες του Άη-Βασίλη

Σφηνωμένος στη καμινάδα ο Αϊ- Βασίλης, με τις μπότες του να ψαλιδίζουν τον παγωμένο αέρα, φωνάζει τα ξωτικά για βοήθεια!! Δεν υπάρχει χρόνος και τα Ξωτικά, δεν ξέρουν τι να προκάνουν. Πού να πρωτοπάνε; Να βγάλουν τον Αϊ- Βασίλη από τη καμινάδα, ή να κατεβάσουν τους Ταράνδους από τα σύννεφα; Ή να διορθώσουν το έλκηθρο- που έχει στραβώσει η λάμπα του και με αυτή φωτίζονται οι ουράνιοι δρόμοι; Εκτός αυτού, χαλάρωσαν τα ηνία του, χάλασε η πυξίδα και έσπασε ο μοχλός που ελευθερώνει τη μαγική ασημόσκονη καθώς το έλκηθρο διασχίζει τον ουρανό. Και σαν να μην έφταναν αυτά, πρέπει να καθαρίσουν ξανά απ’ την αρχή τα πατίνια, -τόσο που να μπορούν να καθρεφτίζονται πάνω τα ροδομάγουλα του Αϊ- Βασίλη-, να επιδιορθώσουν τη στέγη, και να μαζέψουν τα εκατομμύρια δώρα που σκόρπισαν παντού και να τα ξαναβάλουν στον απύθμενο κατακόκκινο σάκο του Αϊ- Βασίλη!
Έτσι, τη Παραμονή των Χριστουγέννων, οι χιονισμένες στέγες μιας γειτονιάς, γέμισαν με χρώματα, λάμψη και μαγεία!!!

Αυτή την εορταστική περίοδο επισκεφθείτε το The Mall of Cyprusαπό τις 19 Νοεμβρίου μέχρι τις 8 Ιανουαρίου για να δείτε από κοντά τις περιπέτειες του Άη-Βασίλη και να ζήσετε τη μαγεία της Gevorest!
(Gevorest Christmas Magic 2016, The Mall of Cyprus, 19 Νοεμβρίου-8 Ιανουαρίου)

#GevorestChristmasMagic16        #TheMagicofGiving          #GevorestCyprus

d2-1