Περιπέτειες του Άη-Βασίλη - Gevorest
17456
post-template-default,single,single-post,postid-17456,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Περιπέτειες του Άη-Βασίλη

Περιπέτειες του Άη-Βασίλη

Σφηνωμένος στη καμινάδα ο Αϊ- Βασίλης, με τις μπότες του να ψαλιδίζουν τον παγωμένο αέρα, φωνάζει τα ξωτικά για βοήθεια!! Δεν υπάρχει χρόνος και τα Ξωτικά, δεν ξέρουν τι να προκάνουν. Πού να πρωτοπάνε; Να βγάλουν τον Αϊ- Βασίλη από τη καμινάδα, ή να κατεβάσουν τους Ταράνδους από τα σύννεφα; Ή να διορθώσουν το έλκηθρο- που έχει στραβώσει η λάμπα του και με αυτή φωτίζονται οι ουράνιοι δρόμοι; Εκτός αυτού, χαλάρωσαν τα ηνία του, χάλασε η πυξίδα και έσπασε ο μοχλός που ελευθερώνει τη μαγική ασημόσκονη καθώς το έλκηθρο διασχίζει τον ουρανό. Και σαν να μην έφταναν αυτά, πρέπει να καθαρίσουν ξανά απ’ την αρχή τα πατίνια, -τόσο που να μπορούν να καθρεφτίζονται πάνω τα ροδομάγουλα του Αϊ- Βασίλη-, να επιδιορθώσουν τη στέγη, και να μαζέψουν τα εκατομμύρια δώρα που σκόρπισαν παντού και να τα ξαναβάλουν στον απύθμενο κατακόκκινο σάκο του Αϊ- Βασίλη!
Έτσι, τη Παραμονή των Χριστουγέννων, οι χιονισμένες στέγες μιας γειτονιάς, γέμισαν με χρώματα, λάμψη και μαγεία!!!

Αυτή την εορταστική περίοδο επισκεφθείτε το The Mall of Cyprusαπό τις 19 Νοεμβρίου μέχρι τις 8 Ιανουαρίου για να δείτε από κοντά τις περιπέτειες του Άη-Βασίλη και να ζήσετε τη μαγεία της Gevorest!
(Gevorest Christmas Magic 2016, The Mall of Cyprus, 19 Νοεμβρίου-8 Ιανουαρίου)

#GevorestChristmasMagic16        #TheMagicofGiving          #GevorestCyprus

d2-1 

Ένα νέο ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΝΟΥ είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί στο Metropolis Mall, στη Λάρνακα!

 

Ελάτε στον ζεστό, όμορφο χώρο του νέου ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΠΝΟΥ της Gevorest και βρείτε λύσεις υψηλής ποιότητας για άνετο ύπνο και μοναδικές στιγμές ξεκούρασης. Οι ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΥΠΝΟΥ της Gevorest βρίσκονται εκεί, πανέτοιμοι να σας συμβουλεύσουν και να σας εξυπηρετήσουν, ώστε, με τα κατάλληλα προϊόντα Gevorest, να απολαμβάνετε την τέλεια εμπειρία ύπνου, κάθε βράδυ.