ΝΕΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΛΕΥΚΩΝ ΕΙΔΩΝ - ΑΝΟΙΞΗ/ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2024 - Gevorest
22763
post-template-default,single,single-post,postid-22763,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

ΝΕΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΛΕΥΚΩΝ ΕΙΔΩΝ – ΑΝΟΙΞΗ/ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2024

ΝΕΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΛΕΥΚΩΝ ΕΙΔΩΝ – ΑΝΟΙΞΗ/ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2024

Biophilic design, γιατί η φύση είναι το σπίτι μας

Υπάρχουν σπίτια και σπίτια… Σπίτια με άψογη αισθητική αλλά χωρίς χαρακτήρα και σπίτια με φαινομενικές ατέλειες, πασπαλισμένες με το προσωπικό γούστο του ιδιοκτήτη που δείχνουν όμορφα, ζεστά και φιλόξενα. Η εικόνα που μας «ζεσταίνει» τη ματιά είναι αυτή που δείχνει ένα σπίτι γεμάτο ζωή και κίνηση. Εκεί, όπου χτυπούν οι παλμοί της καθημερινότητας και τα δωμάτια γεμίζουν με αντικείμενα που κάνουν τη ζωή μας πιο όμορφη και ταυτόχρονα είναι πρακτικά, άνετα και λειτουργικά .

Αυτό, είναι ένα ζωντανό σπίτι. Στην Ελλάδα και στην Κύπρο έχουμε την τύχη να λουζόμαστε τους περισσότερους μήνες του χρόνου με το φως κι αυτό… κάνει τους χώρους μας ακόμα πιο μοναδικούς, πιο ιδιαίτερους, πιο ανθρώπινους. Σε μια παγκόσμια έρευνα που πραγματοποιήθηκε πέρυσι από το site Get Agent και αφορούσε τα ωραιότερα σπίτια του κόσμου, τα ελληνικά κατέκτησαν την πρωτιά! Το διάσπαρτο μπλε που συνδέει ουρανό και θάλασσα συνδυαστικά με το άπλετο φως του ήλιου δίνουν προβάδισμα στους προσωπικούς μας χώρους. Το μόνο που χρειάζεται είναι να προσθέσουμε αυτές τις πινελιές, που θα μας χαρίσουν την εικόνα της άνεσης και θα καλύψουν όχι μόνο τις βιολογικές μας ανάγκες, αλλά και τις ψυχικές.

Εσείς ανοίξτε τις κουρτίνες να μπει το φως κι εμείς έχουμε φροντίσει για τις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά… Ζούμε στην παγκόσμια εποχή του biophilic design και οι σχεδιαστικές μας προτάσεις δεν θα μπορούσαν παρά να αποτελούν μια αναφορά στη φύση. Τροπικές εικόνες, floral pattern, αλλά και γήινες αποχρώσεις συνθέτουν μια φρέσκια, ολοκληρωμένη συλλογή, η οποία κινείται στους ήρεμους και ουδέτερους τόνους του γκρι, εκρού, μπεζ και ασπρόμαυρου, αλλά παράλληλα συμπληρώνεται από δυνατές χρωματικές προσθήκες,  όπως το πράσινο της φύσης, τα μωβ και ροζ των λουλουδιών και οι τόνοι του μπλε και του κίτρινου.

Η συλλογή μας φέτος εμπλουτίζεται με την νέα σειρά SERENITY, στην οποία θα βρείτε σεντόνια από 100% βαμβακερό περκάλι 200 κλωστών, ελαφριές βαμβακερές ζακάρ κουβέρτες και κεντητά couvre lit με sandwash finishing.

Ξεκινήστε ένα παιχνίδι συνδυασμών, προσθέστε μαξιλάρια που θα σας ταξιδέψουν εικονικά σε μακρινά μέρη, στολίστε τις γωνιές με ψάθινα διακοσμητικά που φωνάζουν καλοκαίρι και ενεργοποιήστε τη δεύτερη αίσθηση τοποθετώντας αρωματικά κεριά ή diffusers στους χώρους του σπιτιού.

Οι επιλογές είναι πολλές κι εμείς είμαστε -όπως πάντα- κοντά σας για να σας δώσουμε οποιαδήποτε λύση.