Χασμουρητό - Gevorest
16858
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16858,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Χασμουρητό

Το Χασμουρητό είναι μια φυσική λειτουργία του ανθρώπου. Ο καθένας μέσα από τα χρόνια «σχεδιάζει το δικό του design» χασμουρητού που του ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δικές του φυσικές ανάγκες . Το χασμουρητό μπορεί να συνοδεύεται από «Τέντωμα» ή και όχι. Μπορεί να συνοδεύεται από διάφορους ήχους ή να «Κρύβεται» πίσω από ευγένεια ή και όχι. Την στιγμή του χασμουρητού τα αυτιά μας «Κλείνουν» απομονώνοντας μας από τον υπόλοιπο κόσμο για αυτό και είναι τόσο προσωπικό. Επίσης, μπορεί να συνοδεύεται από πολλές γκριμάτσες. Δεν υπάρχουν ούτε κανόνες ούτε οδηγίες για το χασμουρητό, απλά συνδέεται με την απόλαυση που πήρε κάποιος από ένα καλό ύπνο ή που θέλει να πάρει όταν πάει για ύπνο».

Design

Το designενός στρώματος είναι μια υπόθεση που ξεκινά με την βαθιά μελέτη και αντίληψη του τρόπου που το χρησιμοποιεί ο καθένας μας. Το design δεν είναι μόνο διακόσμηση, ούτε έχει να κάνει απαραιτήτως με την εμφάνιση του προϊόντος. Το design έχει πρωτίστως να κάνει με την λειτουργία του προϊόντος και για να σχεδιάσεις κάτι πραγματικά καλά θα πρέπει να το «πιάσεις», να συλλάβεις περί τίνος πρόκειται, να ερευνήσεις, να δοκιμάσεις, να συνδυάσεις υλικά, σχέδια, απόψεις, θέσεις. Χρειάζονται άνθρωποι με πάθος και αφοσίωση για να καταλήξει όλη αυτή η διαδικασία σε ένα ξεχωριστό και σπουδαίο design. Το design έχει κυρίως να κάνει με την λεπτομέρεια!

#it’sYpnosGoldTime

Το πώς αισθάνεσαι ένα καλό στρώμα έχει να κάνει με ένα μίγμα «Συναισθημάτων», όχι εύκολο να τα ξεχωρίσεις και να τα αναλύσεις. Έγιναν σημαντικές αλλαγές, τόσο μεγάλες που ορισμένοι μιλούν για την «Μετά – Ypnos Gold – εποχή» – η παραδοσιακή κατασκευή στρωμάτων δύο όψεων αντικαταστήθηκε με την Αρχιτεκτονική μίας όψης, και το παραδοσιακό Λευκό ύφασμα αντικαταστήθηκε με «Πλούσιους Μοντέρνους» χρωματισμούς. Ακολούθησαν ατέλειωτες δοκιμές υλικών για να βρούμε τους χίλιους συνδυασμούς μέγιστης Άνεσης και Στήριξης. Όταν παράγεις ένα προϊόν ξέρεις ότι θα κριθείς με βάση την απόδοση του και πρέπει να εστιάσεις στο αποτέλεσμα, «Να γίνεις ο ίδιος ένα μέτρο της ποιότητας». Αρκετά χρόνια πριν όταν ξεκινήσαμε τον σχεδιασμό του, δεν θέλαμε να κάνουμε ένα σπουδαίο προϊόν, θέλαμε να κάνουμε ένα… ασύγκριτο προϊόν. Και η διαφορά είναι… εμφανής!!! Σε αυτό πιστεύουμε ότι βοηθήσατε εσείς, άνθρωποι που προτιμάτε προϊόντα στα οποία έχει επενδυθεί ένα σημαντικά ψηλό ποσοστό σκέψης και δημιουργικότητας!!!