Η Gevorest βάζει τα καλά της και υποδέχεται τα Χριστούγεννα σε όλα της τα καταστήματα! - Gevorest
20083
post-template-default,single,single-post,postid-20083,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Η Gevorest βάζει τα καλά της και υποδέχεται τα Χριστούγεννα σε όλα της τα καταστήματα!

Η Gevorest βάζει τα καλά της και υποδέχεται τα Χριστούγεννα σε όλα της τα καταστήματα!

Η εποχή του χρόνου που όλοι περιμένουν με ανυπομονησία έχει σχεδόν φτάσει, και η Gevorest δεν θα μπορούσε παρά να το γιορτάσει αναλόγως, μην αφήνοντας κανέναν παραπονεμένο. Το παραμυθένιο στόλισμα των καταστημάτων της Gevorest είναι και φέτος γεγονός, και μάλιστα σε όλα της ανεξαιρέτως τα καταστήματα.

Χριστούγεννα στα καταστήματα της Gevorest σημαίνει πως ένας μαγικός, ονειρεμένος κόσμος παίρνει σάρκα και οστά, με ήρωες γνωστών και αγαπημένων παραμυθιών (και όχι μόνο) να μας ταξιδεύουν στη χώρα των ονείρων. Φέτος, το μοναδικό αυτό θέαμα που κάθε χρόνο συναρπάζει μικρούς και μεγάλους, θα έχουν τη χαρά να ζήσουν όλοι οι πελάτες της Gevorest, παγκύπρια, αφού όλα τα καταστήματά μας θα είναι υπέροχα στολισμένα!

Μια παράδοση για τη Gevorest εδώ και χρόνια, την έχει καταστήσει αγαπημένο προορισμό και τα Χριστούγεννα, όχι μόνο για τα εξαιρετικά προϊόντα ύπνου που προσφέρει, ούτε μόνο για την άρτια εξυπηρέτηση και την άριστη γνώση κάθε ζητήματος που έχει να κάνει με τον ύπνο, αλλά και για τη μαγεία που χαρίζει κάθε χρόνο στις γιορτές.

Τα 14 καταστήματα που διαθέτει η Gevorest παγκύπρια, είναι ίσως τα μοναδικά σημεία όπου μπορεί κανείς να ενημερωθεί για θέματα ύπνου και να βρει ολοκληρωμένες και υπεύθυνες λύσεις για να βελτιώσει την εμπειρία του ύπνου του. Στα καταστήματά μας διατίθενται ολοκληρωμένες συλλογές προϊόντων ύπνου, όπως στρώματα, κεφαλαριές, μαξιλάρια, παπλώματα, προστατευτικά στρώματος και μαξιλαριού, και πολλά άλλα. Οι άνθρωποί μας επιλέγουν πάντα τις καλύτερες πρώτες ύλες, και σχεδιάζουν τα πάντα με σεβασμό και στόχο να σας προσφέρουν τον καλύτερο δυνατό ύπνο, χωρίς να σταματούν να ερευνούν και να δοκιμάζουν νέες λύσεις και υλικά. Συμβουλή τους; Μην επιλέγετε ποτέ προϊόντα ύπνου χωρίς σχολαστική δοκιμή!

Επισκεφθείτε σήμερα ένα από τα 14 ΚΕΝΤΡΑ ΥΠΝΟΥ της Gevorest, βυθιστείτε στον μαγικό κόσμο των Χριστουγέννων και επιλέξτε τα ιδανικά προϊόντα ύπνου για σας. Ακόμα, ακολυθήστε μας στο https://www.facebook.com/GevorestCyprus για να μαθαίνετε πρώτοι όλα μας τα νέα.