Τα events της Gevorest ξεκίνησαν ξανά, με την Ντουλάπα του Ύπνου! - Gevorest
20085
post-template-default,single,single-post,postid-20085,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Τα events της Gevorest ξεκίνησαν ξανά, με την Ντουλάπα του Ύπνου!

Τα events της Gevorest ξεκίνησαν ξανά, με την Ντουλάπα του Ύπνου!

Η Gevorest, μετά από μία συγκρατημένη περίοδο λόγω των περιορισμών για την αποφυγή διασποράς του COVID-19, επανήλθε δυναμικά με τις γνωστές της προωθητικές ενέργειες, εξακολουθώντας βέβαια να τηρεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης.

Η ενέργεια “Η ντουλάπα του Ύπνου”, μια παρουσίαση της χειμερινής σειράς ‘λευκών ειδών’ Nef-Nef, ξεκίνησε στις 5 Νοεμβρίου στο Nicosia Mall και συνεχίστηκε το επόμενο Σαββατοκύριακο, 12 Νοεμβρίου, στο My Mall στη Λεμεσό. Επόμενος σταθμός ήταν το νέο Metropolis Mall στη Λάρνακα στις 19-21 Νοεμβρίου, όπου οι Λαρνακείς είχαν την ευκαιρία να διαλέξουν τα αγαπημένα τους ‘λευκά είδη’ ώστε να προετοιμαστούν πλήρως για τον χειμώνα που έρχεται.

Η ντουλάπα του Ύπνου θα ταξιδέψει και στην Πάφο, στο Kings Avenue Mall, στις 3, 4 και 5 Δεκεμβρίου από τις 11:00 έως τις 18:00, όπου θα ανοίξει στους πάντες την πόρτα στην άνεση, τη χαλάρωση και τη θαλπωρή που οδηγούν σε έναν ονειρεμένο Ύπνο!

Μέσα από τις τέσσερις αυτές προωθητικές ενέργειες, παρουσιάζουμε με χαρά την πλήρη συλλογή των ‘λευκών ειδών’ της Nef-Nef. Έντονα χρώματα που δημιουργούν ζωηρούς συνδυασμούς, γήινα ή neutral χρώματα και κλασσικά, διαχρονικά, μοτίβα, υπόσχονται να καλύψουν όλες τις απαιτήσεις και όλες τις προτιμήσεις, από τις πιο τολμηρές χρωματικά μέχρι και τις πιο διακριτικές και μίνιμαλ. Για να ανακαλύψετε όλες τις επιλογές σε φθινοπωρινά και χειμερινά λευκά είδη, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματά μας και να περιπλανηθείτε στον κόσμο του ιδανικού Ύπνου.

Η Gevorest υπηρετεί την ανώτερη εμπειρία ύπνου από το 1967, αδιάκοπα και με συνεχή πρόοδο. Για πάνω από 50 χρόνια, το όνομα της Gevorest είναι συνώνυμο με την ποιότητα και τη συνεπή εστίαση στη βασική δραστηριότητά της, την παραγωγή και διάθεση στρωμάτων και προϊόντων Ύπνου. Για μας, ο Ύπνος είναι υπέρτατο αγαθό το οποίο συμβάλλει σημαντικά στη γενικότερη ποιότητα της ζωής. Γι’ αυτό, άλλωστε, οι άνθρωποί μας συμβουλεύουν: Ποτέ μην επιλέγετε προϊόντα ύπνου χωρίς σχολαστική δοκιμή!

Επισκεφθείτε σήμερα ένα από τα 14 ΚΕΝΤΡΑ ΥΠΝΟΥ της Gevorest για να βρείτε τα λευκά είδη που ταιριάζουν στο δικό σας γούστο και να ανακαλύψετε μικρά μυστικά για τον ιδανικό ύπνο ή ακολουθήστε μας στο https://www.facebook.com/GevorestCyprus για να μαθαίνετε όλα μας τα νέα.