Το νέο ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΝΟΥ Gevorest είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί - Gevorest
19646
post-template-default,single,single-post,postid-19646,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Το νέο ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΝΟΥ Gevorest είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί

Το νέο ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΝΟΥ Gevorest είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί

Το νέο ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΝΟΥ της Gevorest είναι πλέον γεγονός! Στην παραθαλάσσια πόλη της Λάρνακας, κάτω από τη στέγη του πολυαναμενόμενου εμπορικού κέντρου Metropolis Mall, στις 16 Σεπτεμβρίου 2021, άνοιξε τις πόρτες του το δεύτερο κατάστημα στη συγκεκριμένη επαρχία, επεκτείνοντας το όραμα της Gevorest να προσφέρει συμβουλές και προϊόντα για έναν τέλειο ύπνο, σε όλους.

Σε έναν προσεγμένο και όμορφα διακοσμημένο χώρο 167 τετραγωνικών, το ολοκαίνουριο, ευρύχωρο και σύγχρονο Κέντρο Ύπνου Gevorest, ξεκίνησε να υποδέχεται τους πρώτους του επισκέπτες με τους ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΥΠΝΟΥ του πανέτοιμους και πρόθυμους να προσφέρουν προϊόντα και συμβουλές για την τέλεια εμπειρία ύπνου. Είναι, άλλωστε, γνωστό, πως η πολύχρονη παρουσία της εταιρείας στην Κύπρο, η συνέπεια και ο επαγγελματισμός της, εγγυάται λύσεις και επιλογές υψηλής ποιότητας που χαρίζουν άνεση και μοναδικές στιγμές ξεκούρασης.

Το Metropolis Mall αποτελεί τη νέα προσθήκη στην αγορά της Λάρνακας. Mε έκταση 39.000 τ.μ., φιλοξενεί 138 καταστήματα, παιδότοπους, food court με λαχταριστά εστιατόρια ενώ διαθέτει 1450 θέσεις στάθμευσης. Ιδανικός προορισμός για άτομα κάθε ηλικίας, είναι παράλληλα και η στέγη του νέου καταστήματος της Gevorest, όπου μπορεί κανείς να βρει τα απαραίτητα για έναν αναζωογονητικό, ξεκούραστο ύπνο, πάντα υπό τις συμβουλές των ειδικών του ύπνου, των ξεχωριστών ανθρώπων της Gevorest.

Η Gevorest απαριθμεί πλέον 14 ΚΕΝΤΡΑ ΥΠΝΟΥ παγκύπρια και υπηρετεί την ανώτερη εμπειρία ύπνου από το 1967, αδιάκοπα και με συνεχή πρόοδο. Στα καταστήματά της διατίθενται ολοκληρωμένες συλλογές προϊόντων ύπνου, όπως στρώματα, βάσεις, κεφαλαριές, μαξιλάρια, προστατευτικά στρώματος και μαξιλαριού, και μια τεράστια ποικιλία λευκών ειδών όπως σεντόνια, παπλωματοθήκες, παπλώματα και είδη μπάνιου.
Μετά από πολλές έρευνες και αμέτρητες δοκιμές, οι άνθρωποι της Gevorest επιλέγουν για τα προϊόντα τους τις καλύτερες πρώτες ύλες, και σχεδιάζουν τα πάντα με σεβασμό και στόχο να προσφέρουν στον καταναλωτή τον καλύτερο δυνατό ύπνο. Συμβουλή τους, μην επιλέγετε στρώμα και μαξιλάρι χωρίς σχολαστική δοκιμή!

Επισκεφτείτε σήμερα το νέο ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΝΟΥ στο Metropolis Mall και ακολουθήστε μας στο https://www.facebook.com/GevorestCyprus για να μαθαίνετε όλα τα νέα της Gevorest, αλλά και μικρά μυστικά για τον τέλειο ύπνο και την απόλυτη ξεκούραση!